Косметика Орифлейм в Одессе и Украине

Орифлэйм: Одесса, Украина. Косметика и парфюмерия Oriflame, консультации, скидки.

Наша шкіра. Догляд за шкірою з Оріфлейм

июля 20, 2008 by admin

Наша шкіра захищає нас впродовж усього життя, але в той же час їй потрібні наші догляд і турбота. Кожна мати користується косметичними засобами для шкіри малюка від народження. Під час перехідного віку у кожного з нас виникають якісь проблеми з шкірою, для вирішення яких доводиться звертатися за допомогою спеціальних  гелів, кремів або лосьйонів. Самим «золотим» часом для шкіри, мабуть, є проміжок від сімнадцяти до двадцяти п’яти років, хоча навіть в цей час ви користуватиметеся, принаймні, милом.

Компанія Оріфлейм пропонує вам широкий асортимент продукції по догляду за шкірою для будь-якого віку і типу шкіри. Природно, ви не винні прочитавши цю статтю замовляти гору наший косметики по каталогу Oriflame на свій розсуд. Проте, я рекомендую вам дочитати статтю до кінця, подивитися каталог, а потім, зв’язатися зі мною - Консультантом компанії Оріфлейм. При цьому у вас складеться повніша картина і ваш вибір буде більш обгрунтованим, навіть якщо в результаті ви придбаєте косметику іншої марки.

Отже, наша шкіра складається з трьох шарів - епідермісу, дерми і підшкірної жирової основи. Епідерміс - поверхневий шар - здійснює захисну функцію. Клітки епідермісу безперервно оновлюються і, тим самим, забезпечується цілісність шкірного покриву. З віком процес оновлення кліток збільшується від 20-40 днів до 40-60 днів (після 40 років). Дерма - глибший шар - відповідає за еластичність шкіри. Він містить колагенові і еластінові волокна, при цьому з віком структура цих волокон порушується і зменшується їх кількість.

Таким чином, косметичні засоби для догляду за зрілою шкірою, повинні збільшувати швидкість оновлення кліток епідермісу і покращувати структуру дерми. Подібне завдання вирішується шляхом введення в інгредієнти крему, наприклад, вітаміну А або фруктових кислот.

Догляд за шкірою складається з наступних етапів:

1.     Очищення - процедура, яка проводитися двічі в день, з використанням гелів для умивання (якщо у вас жирна або комбінована шкіра) або очищаючих кремів (при нормальній, схильній до сухості шкірі).

2.     Тонізація - необхідно для завершення процесу очищення; тонік видаляє надлишки очищаючих засобів, заспокоює шкіру, підсилює дію інших косметичних засобів.

3.     Зволоження - здійснюється за допомогою денного крему (рекомендується використовувати з 14-15 років); при цьому шкіра довше зберігає свою еластичність і м’якість. Крім того, денний крем забезпечує захист шкіри від дії сонячних променів.

4.     Живлення - здійснюється за допомогою нічного живильного крему (рекомендується після 25 років), поновлюючого функції шкіри

Ще раз нагадую вам, що засоби, якими ви користуватиметеся, повинні відповідати вашому типу шкіри і зросту. Звичайно, не можна забувати про фінансову сторону питання, хоча я думаю, що при такому обширному виборі, який є зараз у нас, і це вирішуване.

(c) Alphalady.com.ua
Контактні дані

Метки:, , , , , ,

This entry was posted on воскресенье, июля 20, 2008 at 23:14 and is filed under Статьи. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Комментарии отключены